Firefox 4: 2 milióny stažení za první den

23. března 2011

Mozilla včera vydala dlouho očekávávanou čtvrtou verzi svého prohlížeče Firefox (další informace naleznete ve včerejším článku Novinky v prohlížečích: Finální Firefox 4 již dnes!) a ještě ten den zaznamenala dva milióny stažení. Je to docela úspěch, vzhledem k faktu, že verze 4 přišla s přibližně půlročním zpožděním a spoustě uživatelů se již nechtělo čekat, takže v mezičase přesedlali na nejnovější Internet Explorer 9 nebo Chrome od Google, který jako na běžícím pásu chrlí nové a nové verze prohlížeče.

Firefox 4

Mozilla každopádně slibuje, že zrychlí vývojový cyklus, takže ještě letos bychom se mohli dočkat dvou nebo tří nových verzí Firefoxu. Čtvrtá verze Firefoxu uživatele zaujme zejména přepracovaným rozhraním, novým stylem nabídek, správou panelů, synchronizací. Kromě toho byl přepracován i Správce doplňků a byla doplněna hardwarová akcelerace.

Zdroj: techdrivein.com.

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

3 komentářů

  1. Tom

    Bře 23, 2011 v 20:49

    Takže počet stažení IE9 nepřekonali?

    Odpovědět
  2. Pawell

    Bře 23, 2011 v 21:01

    Počet stažení IE9 byl překonán zhruba po pěti hodinách od oficiálního vydání.

    Odpovědět
  3. Anonym

    Bře 24, 2011 v 8:37

    Ty dva miliony byly prekroceny jeste ten den, tj. nebyl to „poctivy den“ ve smyslu 24 hodin. Podle engadget bylo za 24 hodin celkem 7,1 milionu stazeni.

    Odpovědět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *