Vlastní web pomocí AI už může vytvořit opravdu každý

8. srpna 2024

Tvorba kvalitního obsahu na webové stránky může být pro mnoho lidí výzvou. Profesionální texty a vizuální obsah vyžadují čas, dovednosti a často i značné finanční prostředky. Tento problém je o to výraznější, pokud nemáte bohaté zkušenosti, vlastní tým odborníků nebo velký rozpočet. Jak tedy zajistit, aby vaše webové stránky působily profesionálně a přitažlivě?

Naštěstí dnes již existují moderní CMS systémy (Content Management Systems), které nabízejí různá řešení. Nejpokročilejší z nich využívají umělou inteligenci (AI) k řešení tohoto problému. To výrazně zjednodušuje proces tvorby obsahu. A co je nejlepší, jeden z nich je nyní dostupný zdarma a v češtině.

Jedná se o českou platformu inPage. Tato umožňuje uživatelům tvořit vlastní webové stránky a e-shopy snadno a bez potřeby znalostí programování. Od července již na inPage běží AI funkce všem platícím uživatelům. Avšak díky obrovskému úspěchu a pozitivní odezvě uživatelů jsou od 1. srpna 2024 tyto funkce dostupné i pro neplacené varianty.

Nyní může výhody AI technologií využívat opravdu každý. Stačí si vybrat jednu z mnoha připravených šablon, nechat si pomocí AI vygenerovat obsah, přizpůsobit si jej podle svých představ a publikovat ho.

Co inPage AI funkce dokáží?

Kvalitní textový obsah do pár vteřin

Jednou z hlavních výhod AI funkcí inPage je schopnost automatického generování textů přímo do struktury webové stránky. Je to až podezřele jednoduché. Stačí zadat prompt (klíčová slova nebo fráze se zadáním) a AI vytvoří odpovídající, strukturovaný a gramaticky správný text, který je připraven k okamžitému použití. Kdo s AI už pracuje, tak ví, že právě česká gramatika bývá u populárních AI modelů problém.

Výhody generování textů:

  • Úspora času
  • Vysoká kvalita obsahu
  • Možnost přizpůsobení a úpravy textů

Generování a úprava obrázků: Kreativní možnosti bez hranic

Další klíčovou funkcí je generování a úprava obrázků. Uživatelé mohou na základě textových popisů vytvářet nové vizuální prvky nebo upravovat existující obrázky. AI umožňuje například snadné odstranění pozadí, zvýšení rozlišení a aplikaci různých efektů.

Výhody generování obrázků:

  • Neomezené možnosti pro kreativitu
  • Efektivita
  • Vysoká kvalita obrázků

AI pro každého

InPage se dlouhodobě snaží vytvořit snadno použitelnou a dostupnou platformu pro každého. Díky integraci AI technologií se inPage stává nepostradatelným pomocníkem pro všechny ty, kdo chtějí mít moderní a profesionální webové stránky. A nyní, s AI funkcemi dostupnými zdarma, může každý uživatel inPage využívat tyto pokročilé technologie bez dalších nákladů.

Vojtěch Tomášek

Jsem redaktor se zájmem o technologie, grafický design a IT. Je pro mě klíčová zpětná vazba a podněty od čtenářů. Chci tak tvořit obsah, který nejen informuje, ale také inspiruje a obohacuje. Od dokončení vysoké školy se věnuji převážně grafice a IT. Když zrovna nejsem v redakci Intervalu, jsem v přírodě nebo se právě snažím dokončit quest v nejnovějším Zaklínači.

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *