Neuvěříte, jak snadno můžete vytvořit vlastní e-shop díky AI!

13. srpna 2024

E-shopy již nemusí trápit nedostatek kvalitních fotek a nudné popisky zboží. S příchodem nových funkcí ZONER AI na platformě inShop přichází revoluční řešení, které umožní i menším e-shopům vypadat jako od profesionálů, a to bez nutnosti investovat velké částky do grafických služeb či copywritingu. Pojďme se podívat na klíčové funkce, které toto řešení nabízí.

Profesionální fotky během pár vteřin

Majitelé e-shopů to znají. Chtějí přidat nový produkt, ale dodavatel jim poskytl jen nepoužitelné fotky s šíleným pozadím, které se nehodí do stylu vašeho e-shopu. Nová funkce Remove Background od ZONER AI umožňuje na jeden klik odstranit nevhodné pozadí a nahradit ho čistou barvou, která dokonale ladí s designem vašeho e-shopu. Tato funkce nejenže zrychlí proces úpravy fotek, ale také zajistí, že každý produkt bude prezentován v tom nejlepším světle.

Konec nudným popiskům

K důležitosti kvalitních popisků asi nemusím moc dodávat. Mohou zlepšit SEO e-shopu, zvýšit konverze a odlišit vás od konkurence. inShop proto přináší funkci Generování popisků produktů, která za vás vytvoří kvalitní texty během několika vteřin. Stačí kliknout na ikonku kouzelné hůlky a AI automaticky vygeneruje popis, který zdůrazní všechny důležité vlastnosti produktu. To znamená konec časově náročnému psaní a ladění textů – ZONER AI to zvládne za vás a vy se můžete soustředit na další aspekty svého podnikání.

Snadná expanze do zahraničí s AI Translate

Asi největší novinkou je funkce AI Translate. Ta pomáhá všem e-shopařům, kteří mají ambice prodávat i mimo českou kotlinu. Funkce umožňuje rychle a snadno přeložit popisky produktů do různých jazyků. Překlady jsou gramaticky správně, a co je nejdůležitější, jsou přirozené. Zahraniční zákazníci tak dostanou stejný skvělý zážitek jako ti domácí. Ať už plánujete expanzi do Německa, Polska nebo do exotických destinací, budete mít vše přeloženo rychle a přesně, bez nutnosti drahých překladatelských služeb.

Vyzkoušejte nové funkce na inShop.cz

Všechny tyto inovativní AI funkce jsou k dispozici na platformě inShop, která se vyznačuje intuitivním ovládáním, skvělým technickým zázemím a nonstop podporou v češtině. Použití těchto funkcí je snadné a přístupné i pro uživatele bez předchozích zkušeností. Stačí nahrát obrázek, zvolit možnost odstranění pozadí nebo kliknout na ikonku pro generování popisku či překladu. Všechny úpravy jsou hotové během pár sekund.

Vojtěch Tomášek

Jsem redaktor se zájmem o technologie, grafický design a IT. Je pro mě klíčová zpětná vazba a podněty od čtenářů. Chci tak tvořit obsah, který nejen informuje, ale také inspiruje a obohacuje. Od dokončení vysoké školy se věnuji převážně grafice a IT. Když zrovna nejsem v redakci Intervalu, jsem v přírodě nebo se právě snažím dokončit quest v nejnovějším Zaklínači.

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *