Fandíme českým sportovcům a rozdáváme hosting ZDARMA!

26. července 2024

V Zoneru jsme velkými fanoušky sportu a proto se těšíme na úspěchy našich českých sportovců. Rozhodli jsme se to s vámi sdílet naplno. Protože věříme, že každé vítězství našeho týmu je důvodem k oslavě, přinášíme vám exkluzivní příležitost získat webhosting ZDARMA na CZECHIA.COM!

Jak to funguje? Pokud náš tým získá medaili, bude na domovské stránce CZECHIA.COM zobrazen speciální banner s 100% slevovým kódem. Tento kód vám poskytne zdarma hosting na první období, pokud jej využijete do 24 hodin od jeho zveřejnění. Stačí při objednávce zapsat kód do poznámky a my slevu posléze aplikujeme na vaši fakturu.

Podmínky akce:

  • Akce platí od 26. července do 11. srpna 2024.
  • 100% sleva se vztahuje na první fakturační období webhostingu E-mail, E-mail Pro, Linux, Windows .NET Core a WordPress.
  • Slevu lze využít pouze jednou na jeden zákaznický účet CZECHIA.COM.
  • Slevu upraví pracovník zpracovávající objednávky na základě kódu uvedeného v poznámce k objednávce.
  • Nabídka platí 24 hodin od okamžiku zveřejnění slevového kódu na domovské stránce.

Tato akce je naším způsobem vyjádření podpory našim talentovaným sportovcům, kteří nás reprezentují na mezinárodní scéně. Připojte se k nám na CZECHIA.COM a využijte tuto jedinečnou příležitost k získání kvalitního hostingového řešení ZDARMA.

Sledujte naše stránky a držte našim sportovcům palce! Společně fandíme a společně slavíme úspěchy České republiky!

S pozdravem, Tým CZECHIA.COM

 

Vojtěch Tomášek

Jsem redaktor se zájmem o technologie, grafický design a IT. Je pro mě klíčová zpětná vazba a podněty od čtenářů. Chci tak tvořit obsah, který nejen informuje, ale také inspiruje a obohacuje. Od dokončení vysoké školy se věnuji převážně grafice a IT. Když zrovna nejsem v redakci Intervalu, jsem v přírodě nebo se právě snažím dokončit quest v nejnovějším Zaklínači.

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *