Zoner FOTOden – akce pro každého, kdo rád fotí!

17. dubna 2013

(Brno, 17. 4. 2013) – v pátek 10. 5. 2013 pořádá Zoner Press (ve spolupráci s Českým svazem fotografů a společností Nikon s.r.o. jako hlavními partnery) ve Svitavách již třetí z řady akcí Zoner FOTOden pro fotografy pod názvem Dobrý fotograf může být každý.

FOTOden se koná při příležitosti vyhlášení výsledků již 33. Národní soutěže a výstavy amatérské fotografie 2013, které proběhne ve Svitavách v sobotu 11. 5. 2013. Národní soutěž z pověření a za finančního přispění Ministerstva kultury pořádají Svaz českých fotografů a Středisko kulturních služeb města Svitavy, za spolupráce Městského muzea a galerie ve Svitavách, NIPOS-ARTAMY, Střediska amatérské kultury Impuls Hradec Králové a Společnosti přátel fotografie.

Zájemci budou moci navštívit přednášky a workshopy pod vedením zkušených lektorů (M. Bartoš, G. Kolčavová, V. Krejčí, P. Kristián a dalších) zaměřené na portréty, fotografování dětí, tvorbu vlastních fotografických alb (scrapbooků), použití programu Zoner Photo Studio pro práci s fotografiemi, jejich úpravu a tisk. Pro příznivce klasické fotografie jsou připraveny přednášky a ukázky práce v černé komoře klasickou technikou.

Součástí Zoner FOTOdne budou mít účastníci jedinečnou příležitost zúčastnit se fotografické dílny, ve které mohou využít příležitosti poprvé v ČR vstoupit do rozsáhlého projektu Technologie do škol, který předvádí v praxi profesionální novinky společnosti Elinchrom pro amatérské fotografy.

Program doplní představení produkce několika významných firem jako např. NIKON, Elinchrom, Epson, FOMA Bohemia, Photo Genia a dalších. Nebude chybět ani fotografická soutěž a prodej knih vydavatelství Zoner Press za mimořádné akční ceny.

V průběhu celého dne budou mít účastníci možnost navštívit poradnu pro uživatele programu Zoner Photo Studio a konzultovat zde případné problémy nebo pracovní postupy.

Více informací o akci najdete na fotoden.cz.

Štítky: press

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *