Vytvořte si profi e-shop a obchodujte na internetu!

24. září 2014

Přemýšlíte o novém e-shopu, případně Vám současný nevyhovuje? Vytvořte si profesionální e-shop na vlastní .CZ doméně a staňte se lídrem na trhu.

Zoner inShop je profesionální e-shopové řešení na českém trhu již od roku 1998 již tři měsíce po svém uvedení se stal nejpoužívanějším komerčním řešením pro elektronickou komerci.

Bojíte se vysoké počáteční investice?

Nový e-shop je možné připravit levně a rychle na vlastní .CZ doméně. Zoner inShop je nabízen formou měsíčního pronájmu, tudíž je vhodný jak pro začínající podnikatele a živnostníky, tak i velké zajeté firmy. Nyní za bezkonkurenční cenu.

Eshopy vytvořené na systému inShop

Rozjeďte váš profi e-shop na CZ doméně i Vy

Jednoduché nastavení

Nastavení e-shopu je velmi jednoduché a intuitivní. Správu e-shopu si „naklikáte“ pomocí offline aplikace Zoner inShop Managera. Pro zvýšení zisku na e-shopu je standardně k dispozici nepřeberné množství marketingových nástrojů pro podporu prodeje (XML soubory pro porovnávače, mailing pro zákazníky, věrnostní a bonusový systém, množstevní ceny, ankety, diskuse, facebook, Google a další ).
Více informací o všech funkcích.

Vzhled e-shopu je polovina úspěchu

V dnešní době roste procházení internetu z mobilních zařízení. inShop proto nabízí responzivní design, který zobrazení e-shopu přizpůsobí pro mobilní zařízení i tablety. Také si můžete vybrat až z 1000 různých vzhledů. Vytváříme i design na míru dle přání zákazníka. Reference vytvořených designu naleznete na www.inshop.cz

Napojení na Money nebo Pohodu – jak snadné

Řešíte zdlouhavé vystavování faktur nově vytvořených objednávek? A přitom stačí vše provést na jeden klik. Objednávky se zákazníky se automatický z e-shopu převedou do Money či Pohody. Už žádné ruční kopírování výrobků!

Seo optimalizace s vlastní .CZ doménou

Staňte se dohledatelní na internetových vyhledávačích. E-shop na vlastní .CZ doméně je pro vyhledávače srozumitelný a lépe čitelný. Pro české e-shopy jednoznačně doporučujeme využití .CZ domény, která bude zároveň dobře zapamatovatelná pro vaše zákazníky.

Vyzkoušejte e-shop ZDARMA

Spuštění e-shopu je otázka několika minut. Pro vyzkoušení e-shopu máte možnost využít bezplatnou, plnohodnotnou verzi na celé 2 měsíce. Po zaregistrování e-shopu na vlastní .CZ doméně a instalaci Zoner inShop Manageru již můžete provádět nastavení a připravit ho dle svých požadavků pro své zákazníky. Vyzkoušet ZDARMA.

Internetový obchod na inShop.cz

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější