U ZONERu doména EU jen za 49 Kč a WWW stránky zdarma

4. dubna 2012

(Brno, 4. 4. 2012) Společnost ZONER software, akreditovaný registrátor domén EU, nabízí v dubnu EU doménu se slevou 67% a k tomu zdarma oblíbený systém pro tvorbu www stránek.

Společnost ZONER software nabízí v dubnu speciální promo balíček www služeb. Ke všem novým EU doménám za akční cenu 49 Kč (59 vč. DPH)/rok získají všichni zájemci jako bonus populární redakční systém inPage pro tvorbu webových stránek.

Akce je určena převážně pro podnikatele, kteří ještě nemají vlastní www stránky a chtějí se zviditelnit na internetu. Kromě firemní prezentace nabízí inPage i plnohodnotný e-shop, se kterým mohou všichni jednoduše prodávat kompletní sortiment svého zboží na internetu. V neposlední řadě využijí službu uživatelé pro své blogy, fotky nebo osobní prezentace.

Redakční systém inPage splňuje požadavky trendů pro vytvoření moderních webových stránek – moderně, snadno a za velmi příjemnou cenu. V ceně služby je registrace vlastní domény, e-mailová schránka, e-shop a mnoho kombinací vzhledu.

Více informací najdete na http://www.czechia.com.

O společnosti ZONER software, a.s.

Společnost ZONER software, a.s. (www.zoner.eu), je největší český producent softwaru v oblasti digitální fotografie, grafiky, multimédií a významný poskytovatel internetových služeb souvisejících s prezentací na internetu a e-komercí.

Společnost provozuje své služby pod značkami Czechia (www.czechia.com), Zoner inShop (www.inshop.cz), regZone (www.regzone.cz), Zoner Photo Studio (www.zoner.cz), Certifikační autorita Czechia (www.caczechia.cz), Interval.cz (http://interval.cz), Zoner AntiVirus (www.zonerantivirus.cz) a Zoner Press (www.zonerpress.cz). ZONER software patří mezi největší poskytovatele webhostingu v České republice, je akreditovaným registrátorem domén CZ a EU a v oblasti elektronické komerce je lídrem domácího trhu.

Kontaktní informace:

Martina Kubíková, marketingová manažerka internetové divize
e-mail: martina.kubikova@zoner.cz
tel.: +420 543 257 244

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *