Soutěž o knihy Responzivní design – profesionálně

23. července 2014

Soutěž pro všechny návštěvníky interval.cz: odpovězte správně na tři otázky a vyhrajte jednu ze tří knih „Responzivní design – profesionálně“.

Server Interval.cz ve spolupráci s vydavatelstvím Zoner Press, a.s, vyhlašuje soutěž o tři knihy „Responzivní design – profesionálně„. Princip soutěže je velmi jednoduchý. Stačí správně odpovědět na všechny níže uvedené otázky a mít trochu štěstí při losování z došlých správných odpovědí.

Popis knihy „Responzivní design – profesionálně“

Naučte se budovat responzivní webové stránky.

Ačkoliv responzivní design je ve světě webdesignu vcelku nový pojem (poprvé ho použil Ethan Marcotte v roce 2010 ve svém článku pro magazín A List Apart), stačilo pouze několik let k tomu, aby se stal nepostradatelnou technikou pro tvorbu webových stránek, protože za tu dobu se webové prostředí stačilo změnit doslova k nepoznání. Už nějakou dobu neplatí, že webové stránky se zobrazují hlavně na desktopových PC a noteboocích s velkými obrazovkami – dnešní realita je taková, že se zobrazují úplně všude, od mobilních telefonů přes tablety až k chytrým televizím a dalším zařízením s přístupem na Internet. Nyní je ten pravý čas, abychom přestali vytvářet webové stránky s fixními rozměry a optimalizované pro konkrétní skupiny uživatelů a začali budovat skutečně responzivní weby, které se budou dobře zobrazovat (a dobře fungovat!) na nesčetných zařízeních, bez ohledu na to, jaký mají vlastně výpočetní výkon, velikost obrazovky, rozlišení nebo fyzické rozměry.

Soutěžní otázky – soutěž uzavřena

Knihu „Responzivní design – profesionálně“ vyhrávají Stanislav Vasko (Praha), Jan Tecl (Praha) a Tomáš Průcha (České Budějovice). Výherci byli osloveni e-mailem. Všem účastníkům děkujeme :)

(Správné odpovědi naleznete na stránce knihy na webu Zoner Press.)

Pravidla a podmínky účasti

  • Pořadatelem soutěže je společnost ZONER software, a.s., se sídlem Nové sady 18, 602 00 Brno, IČO: 49437381, DIČ: CZ49437381 (dále jen „Pořadatel“).
  • Soutěž probíhá v termínu od 23. 7. 2014 do 4. 8. 2014, 14:00.
  • Soutěž je určena pouze pro občany České republiky.
  • Šanci na výhru mají pouze ti soutěžící, kteří vyplní všechny kontaktní údaje (jméno, příjmení a e-mail), správně odpoví na soutěžní otázky a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  • Ze došlých správných odpovědí budou vylosování tři soutěžící, kteří získají knihu „Responzivní design – profesionálně„. Výherci budou pořadatelem soutěže kontaktování na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry, a to nejpozději do 7 dnů od skončení soutěže. Jména výherců budou po skončení soutěže zveřejněna zde na interval.cz.
  • Každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Pořadatel si vyhrazuje právo smazat duplicitní nebo podvodné záznamy.
  • Účastník soutěže poskytuje Pořadateli souhlas se zpracováním svých osobních údajů (jméno, příjmení, e-mailová adresa) pro marketingové účely, tedy za účelem nabízení obchodu a služeb v souladu s právními předpisy České republiky. Tento souhlas je možné na přání účastníka soutěže odvolat prostřednictvím e-mailu s žádostí o odstranění z databáze.
  • Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *