Připojete se k 2.ročníku Dne práce odkudkoliv

4. listopadu 2014

Společnost Microsoft se dlouhodobě snaží o zkuturnění pracovních prostředí a změnu tradičních zvyků. V souvislosti s tím vyhlašuje již druhý rok 7. listopad Dnem práce odkudkoli.

„Abychom inspirovali lidi a organizace hledat vlastní cesty ke sladění práce a života. Vyzvěte spolu s námi své zaměstnance a kolegy, aby si k práci zvolili jakékoli místo, které jim ten den nejvíce vyhovuje z hlediska typu práce, požadovaných výsledků i osobních potřeb. Na místě nezáleží. Můžete být v kanceláři, u doktora či v posilovně, a přesto udělat vše, co potřebujete, a být dostupní všem kolegům i obchodním partnerům. Pohněte se i letos z místa i vy – buďte moderní a pracujte odkudkoli!“


#TakPracujuJa aneb pomozte svým příběhem

Vyberte si jeden pracovní den během celého týdne 3.–7. listopadu 2014 a podělte se o to, jak vám moderní technologie umožňují pracovat tam, kde se vám to zrovna hodí a kde jste nejefektivnější – pracovně i osobně. Sdílejte svou zkušenost na sociálních sítích.

Za každý z prvních 500 příběhů splňujících popsaná kritéria daruje společnost Microsoft 200 Kč Nadaci Charty 77. Svým příběhem tak nejen inspirujete jiné, ale přispějete na dobrou věc!

Bližší podmínky informace najdete na oficiálních stránkách Microsoftu.

Štítky: microsoft

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

1 komentář

  1. Pier

    Lis 5, 2014 v 8:38

    Teprve 2. ročník. No, už v r. 1996 jsem díky PDA (Palm OS) zpracoval návrh rozpočtu a odeslal přes BT mobilem starostovi. To vše v tab. programu (excel v PDA – Tungsten T3). Přitom jsem si dal pár piv. Má to nevýhodu. Přestože máte imitaci PC u sebe, tak stejně jsem musel mít i některé podklady v papíru, jiní je nedodali v elektronické verzi.

    Odpovědět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *