Jaké byly nejoblíbenější SSL certifikáty v roce 2014?

29. prosince 2014

Zabezpečené webové stránky jsou již v dnešní době nezbytné. Jak vypadal rok 2014 z pohledu největšího českého poskytovatele SSL certifikátů? To se dozvíte v následujícím shrnutí a infografice.

Jak vypadal rok 2014 z pohledu SSLmarket.cz?

Rok 2014 přinesl důležité události v zabezpečení internetu. Společně jsme zákazníkům pomohli vyřešit několik velkých bezpečnostních problémů, jako Heartbleed či POODLE. Zahájili jsme přechod na SHA-2 certifikáty. Zlepšili jsme spolupráci s certifikačními autoritami.

Nyní se díky platinovému partnerství můžete spolehnout na nejrychlejší vystavení certifikátů v České republice. Konkrétně 19.11.2014 jsme vystavili certifikát RapidSSL a to pouze za 27 sekund.

Díky profesionální spolupráci se zákazníky a s certifikačními autoritami jsme si mohli dovolit rozšířit naše obchodní činnosti do západní Evropy. Konkrétně jsme letos otevřeli úspěšné pobočky ve Velké Británii a Švýcarsku. K tomuto úspěchu nám také pomohla kvalitní zákaznická podpora. Navíc jsme rozšířili možnosti komunikace o přímou linku bez IVR a o online zákaznický chat.

Jaké je naše přání do roku 2015?

Přejeme všem stávajícím zákazníkům hodně úspěchů s jejich zabezpečenými projekty. V dnešní době udělali rozhodně krok správným směrem. Samozřejmě přejeme také mnoho štěstí provozovatelům webových stránek bez SSL certifikátů.

Jen bychom měli pro všechny malé doporučení: Pokud máte velký, či malý projekt, který sbírá jakékoliv údaje návštěvníků (jména, adresy, emaily), rozhodně ho zabezpečte SSL certifikátem. Dnes jde již o nezbytnou součást bezpečnosti na internetu.

Infografika o SSL certifikátech v ČR pro rok 2014

Štítky: infografika, SSL

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *