Jak zamezit odposlouchávání vašich www stránek

2. června 2014

Možná vás odposlouchává NSA, obtěžuje malware nebo vaše stránky ohrožuje phishing. Jak nad nimi vyzrát?

Je internet bezpečné místo? Vládní agentury, jako například NSA, se snaží sbírat a vyhodnocovat vaše data. Hackeři a podvodníci se snaží ukrást osobní údaje, hesla a čísla platebních karet. Odposlech útočníkům umožnuje komunikace vedená přes nezabezpečené protokoly, jako je například HTTP.

Přehledné info k SSL certifikátům a certifikačním autoritám najdete na www.SSLmarket.cz.

Snadnou obranou pro majitele domén by mělo být nasazení SSL certifikátů, které pomohou v zabezpečení webových stránek, e-shopů, interních systémů nebo aplikací. Certifikáty nabízejí různé certifikační autority, vybírat bychom si měli ty důvěryhodné (např. RapidSSL), které neprovází bezpečnostní incidenty. Nasazení certifikátu zvyšuje důvěryhodnost vašeho webu, což ve výsledku ocení zejména vaši zákazníci.

Bezpečný web do 5 minut

Kvalitní www projekty a e-shopy řeší bezpečnost na internetu jako jednu z priorit. Certifikační autorita RapidSSL je osvědčeným lídrem v oblasti levných SSL certifikátů. Nejlevnější certifikát RapidSSL lze pořídit už od 1 Kč denně. Certifikát vám zabezpečí tvar domény s i bez www. Je plně důvěryhodný a na server ho můžete nasadit během pár minut. K certifikátu také získáte automaticky RapidSSL Site Seal pečeť – návštěvník na vašem webu ihned pozná, že jsou stránky zabezpečené.
Bližší informace o nejlevnějším SSL certifikátu RapidSSL>>

„V dnešní době plné kauz souvisejících se sledováním internetu je nemyslitelné, aby data zákazníků putovala internetem v nešifrované podobě. Ochraňte proto data svých zákazníků ještě dnes!“

logo RapidSSL

Jak zabezpečit web ZDARMA

Existuje možnost, jak zabezpečit webové stránky ZDARMA. Slouží k tomu SSL certifikát FreeSSL, který je vydáván certifikační autoritou RapidSSL. Je plně důvěryhodný, nabízí doménovou validaci (DV certifikát) a šikovný admin ho nasadí na server do pár minut. Doporučujeme ho k otestování certifikátu a jeho funkčnosti. Při jeho objednání se k ničemu nezavazujete, jste omezeni pouze dobou vystavení, a to 30 dnů. SSL certifikát – ZABEZPEČIT ZDARMA>>

Pokud potřebujete zabezpečit kromě hlavní domény i všechny subdomény, může se vám hodit tzv. hvězdičkový certifikát RapidSSL Wildcard od autority RapidSSL. Obrovskou výhodou je opět jeho rychlé vystavení, které může být provedeno během pár minut.

A jaký krok k zabezpečení vašich www stránek dnes uděláte Vy?

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější