Jak zabezpečit firemní stránky před hackery?

18. září 2013

Zeptejte se Marka Shuttlewortha, který letěl do vesmíru a jehož tradiční autorita Thawte nyní nabízí 33% slevu na zabezpečení stránek.

Mark Shuttleworth

Mark Shuttleworth založil společnost Thawte v garáži svých rodičů. Psal se rok 1995 a Mark chtěl vyvinout bezpečný webový server, který by nebyl omezován problematikou exportu šifrovacích technologií v USA. Server tehdy vycházel ze systému Apache. Thawte však stále více směrovala k certifikačním aktivitám a když o pět let později ovládla 50 % trhu, odkoupila ji společnost VeriSign (dnes spadající pod rodinu Symantec). Následovala Markova cesta do vesmíru v roce 2002 a později i linuxová distribuce Ubuntu.

O tom jak zabezpečit webové stránky se také dozvíte více na www.SSLmarket.cz

Dnes chrání citlivá data proti kybezločincům a hackerům přes milion vydaných SSL certifikátů Thawte ve více než 240 zemích světa. Který certifikát pro zabezpečení webových stránek byste si vybrali Vy?

Thawte Web Server pro firmy

Jednoznačně nejoblíbenějším mezi SSL certifikáty od Thawte je plně důvěryhodný Thawte Web Server, který ve své třídě nemá konkurenci. Díky svému šifrování chrání veškeré citlivé a osobní údaje zadávané na stránkách. Žádný potenciální klient a návštěvník webových stránek nebude obtěžován varovnými hláškami. Silnou výhodou Thawte Web Serveru je vyšší stupeň ověření než mají běžné DV certifikáty, které používají ověření na úrovni domény. Díky němu získáte kompletní identifikaci a ověření firmy, pro kterou je SSL certifikát vystaven. Je proto správnou volbou pro jakýkoliv webový projekt nebo aplikaci.

Největší prodejce SSL certifikátů, SSLmarket.cz, nabízí nyní v akci nejpopulárnější certifikát Thawte Web Server za revoluční cenu.

SSL certifikát pro firmy

Více informací o 33% slevě>>

Thawte Web Server certifikát nachází využití v komerčních webových projektech (např. e-shopy, rezervační systémy), dále ve firemních webech nebo ve veřejných projektech, kde je díky vyššímu stupni ověření SSL certifikátu deklarován provozovatel stránek. Podporuje také technologii SAN/UC.

TIP pro rychlé zabezpečení: Hledáte-li jednoduché zabezpečení webových stránek, zkuste nejlevnější SSL certifikát RapidSSL. Pro své ověření používá pouze základní ověření na úrovni domény (dojde k zaslání ověřovacího e-mailu). Výhodou je důraz na rychlost získání certifikátu, účelnost zabezpečení a výhodná cena, která je teď nyní díky speciálnímu slevovému kupónu, který najdete na odkazu níže, ještě levnější.

RapidSSL více informací – nejlevnější SSL certifikát>>

Širokou nabídku důvěryhodných SSL certifikátů najdete na stránkách www.SSLmarket.cz, které provozuje společnost ZONER software, a.s.

SSL market

Štítky: akce, bezpečnost, SSL, Thawte

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější