Interzen 2008 – vyhlášení soutěže

18. ledna 2008

S radostí vám oznamuji, že magazín Interval.cz vyhlašuje jubilejní pátý ročník naší soutěže pro webdesignéry z České a Slovenské republiky – Interzen 2008. A protože se předchozí ročník, podle mého názoru, celkem vydařil, doufám, že letos se nám to zase povede ještě lépe!

Letošní Interzen 2008 bude probíhat podle podobného scénáře jako předchozí ročníky. Ode dneška máte téměř pět kalendářních týdnů na to, abyste do redakce zaslali své kandidáty, a pokud splní veškeré podmínky pro účast v soutěži, v následujících týdnech budou vaše výtvory podrobeny zkoumavým zrakům naší poroty, která nakonec vybere šest nejlepších a nejzajímavějších projektů.

Kromě toho ale jsou pro letošek v plánu i nějaká ta netradiční překvapení. Nebudu je zde předčasně prozrazovat, pokud vše vyjde podle plánu, dozvíte se o nich včas. Doufám, že vás nejen překvapí, ale i potěší a pobaví.

Partneři a ceny

Hlavním partnerem soutěže je již tradičně firma Zoner Software s. r. o., vydavatel magazínu Interval.cz. Do soutěže opět věnuje finanční odměnu, a to ve výši 15 000 Kč pro výherce soutěže, 10 000 Kč pro druhého v pořadí a 5 000 Kč pro třetího v pořadí. Kromě toho věnuje také věcné ceny v podobě svých vlajkových produktů – programů pro práci s digitální fotografií a grafikou Zoner Photo Studio 10 a Zoner Callisto 5.

Zoner Software
Zoner Software

Zvláštním partnerem pro tento rok se opět stala specializovaná agentura H1.cz. Do soutěže tentokrát věnuje nejen hodnotné věcné ceny v podobě volné účasti na svých školeních, ale také kupříkladu večeře se svými konzultanty dle výběru výherců.

H1.cz: Odborné poradenství pro podnikání na internetu
H1.cz: Odborné poradenství pro podnikání na internetu

Posledním, nikoli však nejméně důležitým partnerem soutěže je nakladatelství Zoner Press. Do soutěže věnuje věcné ceny v podobě knih pro webdesignéry ze své produkce. Zatím nikdo neví, co nového si pro nás Zoner Press připravil, nicméně myslím, že loňští výherci nebyli zklamáni a ani letos nikdo neodejde s prázdnou.

Zoner Press - jednoduše dobré knihy
Zoner Press – jednoduše dobré knihy

Kromě toho budou mít autoři vítězných projektů možnost je prezentovat přímo zde na stránkách magazínu, podobně, jako se díky Filozofovi (můj velký dík) měli a ještě budou mít možnost prezentovat autoři vítězných projektů z předchozího ročníku.

Na závěr bych vám chtěl všem popřát hodně zábavy a úspěchů v soutěži. A pamatujte – ministerstvo webdesignu varuje, že rozčilování škodí zdraví, tak to berte sportovně a nenechte se rozházet případným neúspěchem.

Starší komentáře ke článku

Pokud máte zájem o starší komentáře k tomuto článku, naleznete je zde.

Předchozí článek darinechka
Další článek jahupo.cz
Štítky: Články

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *