50 originálních kontaktních formulářů pro inspiraci

9. února 2011

Když vytváříte nějaké webové stránky, neměla by na nich chybět sekce s názvem „O nás“ nebo „Kontakty“, kde budou na jednom místě k dispozici všechny informace o vás jakožto provozovateli, například adresa, kontaktní e-maily atd. Když ale na webové stránce uvedete nějaký kontaktní e-mail, někdy se může stát, že ho návštěvník špatně opíše, takže jeho zpráva pro vás vůbec nedorazí, nebo že jej přečtou spamovací roboti a zařadí do databáze e-mailů, na které se hromadně rozesílají spamy s nabídkou Viagry za ojedinělé ceny nebo s oznámením typu „Gratulovat nyní vítězi, Drahoušek“.

Spousta webových stránek tyto problémy řeší tzv. kontaktními formuláři, kde návštěvník, který chce provozovatele kontaktovat, zadává své jméno, e-mail a samozřejmě dotaz. A stejně jako spousta jiných věcí, i kontaktní formuláře mohou být ošklivé a odrazující, průměrné nebo naopak originální, které je radost vyplňovat, viz obrázek.

Kontaktní formulář

Zajímavý článek 50 Showcase of Beautiful and Trendy Contact Forms předvádí celkem padesát originálních kontaktních formulářů, které můžete využít jako inspiraci (samozřejmě v rozumné míře) při tvorbě vlastních formulářů.

Zdroj: tripwiremagazine.com.

Štítky: Zprávičky

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *