4. Zoner FOTOden září hvězdami!

4. září 2013

(Brno, 4. 9. 2013) – na 4. Zoner FOTOdnu, který v sobotu 21. září 2013 pořádá v pražské KC Zahradě vydavatelství Zoner Press, budou mít účastníci jedinečnou příležitost poznat řadu mimořádných osobností. Návštěvníci akce se budou moci setkat s těmi nejzvučnějšími jmény české fotografie, jako jsou Jan Saudek, Sára Saudková, Robert Vano, Kamil Rodinger nebo František Dostál, navštívit jejich přednášky, seznámit se s jejich dílem a poznat i zákulisí jejich tvorby.

Na 4. FOTOdnu bude možné všechny tyto hvězdy poznat osobně a navštívit jejich přednášky a workshopy. Fotografických workshopů a přednášek bude samozřejmě více. Poprvé se na FOTOdnu objeví téma natáčení videa s možností využití digitálních zrcadlovek, kterým se bude zabývat herec, režisér a kameraman Ondřej Kepka. Dvě z přednášek budou věnované také cestovatelské fotografii: o expedici do Himálaje promluví Andrej Macenauer a mimořádný host akce, herečka a výborná fotografka Ljuba Krbová, povykládá o svých snímcích z cest.

Pro všechny účastníky je připraven skutečně bohatý program. Celá praktická část FOTOdne bude ve znamení fotografování lidí, a tak se návštěvníci mohou těšit na dílny zaměřené na fotografování aktu, tematického historického portrétu, profesionální studiovou fotografii včetně líčení, ale také na kalibraci monitorů nebo základy práce se zrcadlovkou.

Program doplní představení produkce několika významných firem jako např. NIKON, FotoŠkoda, Photon Europe, Epson, Photo Genia, EIZO, RayFilm, Fotoinstitut, Digitální foto magazín, Ateliér fotografické praxe, Agora a dalších. Nebude chybět ani nabídka knih vydavatelství Zoner Press za mimořádné akční ceny.

V průběhu celého dne budou mít účastníci možnost navštívit poradnu pro uživatele programu Zoner Photo Studio a konzultovat zde případné problémy nebo pracovní postupy.

Více informací o akci najdete na www.fotoden.cz.

Štítky: FOTOden, zonerpress

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *